Datakeeper en proces

Om op een veilige en betrouwbare manier in aanmerking te kunnen komen voor je toegewezen woning in Crossroads, willen we graag je (persoons)gegevens verifiëren via Datakeeper. Datakeeper is een applicatie op je telefoon om dit veilig en snel te doen en wordt ondersteund door Rabobank. Via deze pagina willen we je graag informeren over het gebruik van Datakeeper. Lees deze pagina zorgvuldig en doorloop het stappenplan om je inschrijving compleet te maken.

Met Datakeeper kunnen we jouw privacy beter waarborgen en ben je zelf in controle over de verstuurde gegevens. Niemand anders dan jij heeft inzicht in de gegevens die op je telefoon staan opgeslagen. Het compleet maken van je inschrijving via Datakeeper vindt plaats na toewijzing van een woning en is een verplicht onderdeel.

Voor nu vragen we je alvast te controleren of je beschikt over je inloggegevens van DigiD. Het is niet mogelijk om in te loggen met de DigiD app. Je moet dus in het bezit zijn van gebruikersnaam en wachtwoord. Kijk op https://www.digid.nl/inlogmethodes/sms-controle/ om te controleren of de sms-verificatie aanstaat. Op deze site van DigiD kan je met de grote oranje button inloggen en het verifiëren per sms aanzetten.